Uthyrning

HYR VÅR STUDIO

Matstudion STHLM AB ägs och drivs sedan 2013 av matfotograferna Matilda Lindeblad, Pepe Nilsson och Pelle Lundberg.

 

 

LOKALEN

Studion ligger med ett suveränt läge centralt i Stockholm mittemot Västermalmsgallerian i en industrilokal där Hallbergs guldfabrik huserade. Den har öppen planlösning med fin rymd och stora fönster i norrläge med härligt ljusinsläpp. Lokalen ligger ostört på innergården men med ett bekvämt avstånd till ett flertal närliggande livsmedelsbutiker.

 

PRODUKTIONSKÖK

Studion består av ett produktionskök med fina exklusiva skåp från Vedum. Väl utrustat med vitvaror från Siemens såsom dubbla ugnar vilket ger effektivt arbete för kockar och matstylister. Det finns en mobil köksö med inbyggd gasol- och induktionshäll samt flerfunktionsugn.

 

Köket är även utrustat med kylar, frys, matkvarn, micro, ismaskin, fritös, köksmaskin, matberedadre, blender, stavmixer och elvisp. Det finns ett bra utbud av professionella knivar samt ett basutbud av kastruller, stekpannor, bunkar, tråg och köksredskap. Det finns bockar och bänkskivor för att bygga upp avlastningsytor för rekvisita samt en stor och en mindre rullvagn.

 

UTRUSTNING

Studion har ett välfyllt rekvisitaförråd med många bakgrunder och en hel del annan rekvisita. Det finns också två pelarstativ (varav en med extra lång arm), autopoles, ljus och blixtar. Allt för uthyrning. Lokalen går att belysa utifrån och då behövs tillstånd från hyresvärden.

 

 

I studion finns också en kontorsdel med sju kontorsplatser som används av fotograferna själva och en assistent/studio manager men hyrs också ut till andra kreativa matmänniskor. Just nu finns två matstylister, ytterligare en fotograf och en vinagentur i huset.

 

Vi har en espressomaskin som gör ett av Kungsholmens bättre kaffe, samt kaffebryggare och tekokare som ni kan serva era kunder med så att de ska trivas! I närheten hittar ni också flera trevliga lunchrestauranger.

 

Kontakta oss för priser och hyresvillkor.

STUDIO FAKTA

 

Storlek: 150 kvm varav studiodel ca 75 kvm


Våningsplan: 1 trappa (ej hiss)

Takhöjd: 3,50 m

Golv: charmiga stengolv


El: uttag à10 A


Fotograferingsavstånd: upp till ca 8 m


Trådlöst bredband: 100mb

MATSTUDION STHLM

St Eriksgatan 48 E

112 34 STOCKHOLM

Copyright @ All Rights Reserved